Alt det med småt…

Min hjemmeside er et fritids-projekt, som er lavet for min egen interesses skyld. Jeg tager ikke betaling for adgangen og tjener ingen penge på annoncer, reklamer, samarbejde med importører eller andet.

Jeg håber selvfølgelig oplysningerne er interessante og brugbare, og jeg gør en dyd af at lave grundig og seriøs research til mine indlæg. Jeg kan dog lave fejl og jeg kan selvfølgelig ikke påtage mig et ansvar for, hvorledes oplysningerne bliver brugt af andre.

Når man taler om investering med økonomisk gevinst for øje, må man også være klar over – og respektere – at markedet for investeringsbiler (og det gælder både veteranbiler, racerbiler, italienske sportsvogne og youngtimers!) nogen gange bevæger sig i uforudsete retninger – det er netop, hvad der gør det spændende!

Jeg forsøger nogle gange at beskrive nogle af de lidt skæve eller oversete modeller, og uanset at jeg som regel ønsker disse modeller (og deres ejere) alt det bedste, så er mine investeringsanbefalinger altid i sidste ende udtryk for min egen vurdering.

Det har indtil videre vist sig temmelig værdifast at investere i en Porsche 911 2.7 RS fra ’73 eller en Ferrari 288 GTO, men ingen kan vide om bunden pludselig går ud af markedet – det ER set før. Udover at skære en del millioner af biler som de nævnte, kan det også betyde noget for værdien af en Peugeot 205 GTi eller en Ford Escort XR3i eller andre af de biler, jeg skriver om på siden.

Hvis du har ris eller ros eller forslag til sjove modeller jeg bør kigge på, må du endelig skrive til mig via kontaktformularen på siden. Jeg besvarer alle (seriøse) henvendelser, men nogen gange svarer jeg direkte på e-mail, og så fremgår svaret ikke her af hjemmesiden.